EOLIS Air Manager

Ons advies is om de standaard 600 of 1200 aan te schaffen. De s-versie reinigt de ruimte zeer grondig in 60 minuten. Tijdens deze s-reiniging mag de ruimte niet betreden te worden. Beiden versies vernietigen de coronavirussen voor 99,6%.

  • EOLIS 600/600S → 60 m² oppervlakte   |   • EOLIS 1200/1200S → 120 m² oppervlakte  


  99.6% effectief tegen coronavirussen  


Naar aanleiding van tests die zijn uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium dat gespecialiseerd is in microbiologie, is het volgende gecertificeerde resultaat verkregen op een menselijke stam (229E) die vergelijkbaar is met SARS-CoV-2: in tien minuten elimineerde de luchtreiniger EOLIS Air Manager 99.6% van de verstoven besmette aerosolen in een luchtdichte kamer. Deze metingen garanderen de effectiviteit van de EOLIS Air Manager luchtreiniger tegen het virus dat verantwoordelijk is voor COVID-19.
 
Redenen om de lucht te zuiveren
tijdens een pandemie

 
Ter bescherming van de gezondheid
—————
• Voorkoming van verspreiding van bacteriën en virussen (griep, gastro-enteritis, COVID-19 coronavirus) en beperking van kruisbesmetting in gesloten ruimten.
• Aangezien het virus zich via aerosolen kan verspreiden, is luchtzuivering gunstig voor uw leerlingen en medewerkers.
• Het biedt een voordeel in de ondersteuning van elke onderwijsinstelling. Dit gebeurt met betrekking tot het vermogen om alle inspanningen te richten op de bestrijding van de virusoverdracht via de lucht. Verder draagt de eliminatie van alle soorten vervuilende deeltjes, fijnstof
pollen, enz. - en zelfs onaangename geuren - bij aan een optimale luchtkwaliteit.
 

De toegevoegde waarde van een EOLIS Air Manager luchtreiniger
—————
Luchtzuivering is een essentieel onderdeel van elke professionele gezondheids- en veiligheidsstrategie, naast andere beschermende, risicobeperkende maatregelen zoals afstand houden en de desinfectie van oppervlakken.

• Vermindering van de hoeveelheid virussen en bacteriën in de lucht van binnenruimten.
• Uw leerlingen en medewerkers zekerheid geven omtrent de werkomstandigheden.
• Laat uw leerlingen zich veilig voelen door hen te vertellen over de voorzorgsmaatregelen die u neemt.

 


Hoe reduceert EOLIS Air Manager
de virale transmissie?

 

Een unieke combinatie van hoogwaardige technologie
—————

• Een virucide, biocide voorfilter met EN1276 en EN14675 certificaat
• Een EN 1822-4 gecertificeerd HEPA-filter van medische kwaliteit, waarvan is aangetoond dat het tot 99.6% effectief is tegen coronavirussen met een diameter van 120-150 nm, zoals COVID-19. Alle filters worden in Frankrijk geproduceerd. Elk filter heeft een eigen nummer en een certificaat dat de waterbestendigheid aantoont.
• Kiemdodende, virucidale UV-C-lampen, zoals gebruikt door ziekenhuizen, leveren een stabiele prestatie gedurende hun gehele levensduur.
• Onze unieke Deep Clean-technologie (EOLIS Air Manager 600S en 1200S) maakt de filtercombinatie compleet en versterkt de virucidale werking.


Behandeling van volgende verontreinigingsbronnen:
—————
 Breng snel en eenvoudig de luchtkwaliteit naar een hoger level. Na reiniging van de lucht door EOLIS Air manager voelt het zo fris als......Klik hier voor de testresultaten.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies